Review: sterrenmaaltijden van Babe

Eten, bij Macy en Bentley is het nooit een probleem geweest maar het Harvey is het een heel ander verhaal. Ik beschreef dit al eerder wat uitgebreider en ik moet zeggen dat de situatie nu sinds een paar weken eindelijk wat veranderd is. Bij toeval kwam ik in contact met Chef Jasmine en kreeg ik een doos van haar producten opgestuurd. Gewoon om eens te kijken of dat wellicht de oplossing zou zijn. Dus bij deze mijn Review: sterrenmaaltijden van Babe.

babe smaken

Potjes voeding

Waar ik heel af en toe nog weg kwam met een potje babyvoeding, is dat al een hele poos helaas niet meer het geval. Meneer wil lekker eten, maar ik kom er maar niet achter wat dat is.. Ofja, poffertjes/ pizza/ friet en dat soort dingen gaan er prima in.. Maar dat is nou net niet helemaal wat ik in gedachten had als avondeten.

Onze ervaring

Ik neem eerst zelf een hap en serieus, ik wil het zelf opeten! Het is verrukkelijk, met recht een sterrenmaaltijd. De smaken passen perfect bij elkaar en zelfs mijn man vind het naar meer smaken. Nu is alle hoop op Harvey gevestigd,  wat gaat hij ermee doen? Wanneer we hem de lepel aanreiken schud hij heftig zijn hoofd, zoals altijd bij die eerste hap. Niet eens een hap krijgen we dan naar binnen. Wanneer ik een paar keer probeer gaat dan eindelijk zijn mond open, maar zijn gezicht spreekt boekdelen. Nou, omdat je het zo graag wilt dan. Maar zodra hij de smaak proeft begint hij te lachen en opent zijn mond opnieuw. Echt? Is het goedgekeurd! Whoop whoop!!

“Heeeeeerlijk mama”

“Dit is heeeeeerlijk mama” hoor ik hem ineens zeggen. Serieus? Uit de mond van mijn kind.. Die normaal dit alleen zegt over pizza of pannenkoeken? Fantastisch! Bij elk potje krijg ik dezelfde reactie terug. Hij is om! We proberen na 3 potjes een gewone maaltijd aan te bieden, spaghetti. Waar ik normaal weet dat hij het niet eens wil proeven doet hij nu zijn mond open. Ik sta verbaasd te kijken wat hier gebeurd! We eten dus een aantal gewone maaltijden langzaam mee en de potjes gaan er echt in als zoete koek. Niet te geloven. Deze potjes blijven er dus echt in!

Aanrader

Ik zag dat ik ze zelfs bij bol.com kan bestellen. Dus hier gaan we zeker een nieuwe doos van bestellen. Super fijn om op voorraad in de kast te hebben alleen al en gewoon regelmatig hem aan te bieden. Hij leert er compleet nieuwe smaken van en geniet met volle teugen. Eindelijk, hij geniet van eten, zoals eten bedoeld is. Om van te houden! En dat heeft Chef Jasmine onwijs goed in haar vingers. De passie en liefde spat van elke hap af, heerlijk die potjes! Serieus een grote aanrader. Straks met kerst als hij ons eten allemaal niet lust, heeft hij ten minste ook zijn eigen culinaire maaltijd. Check, dat is alvast geregeld.

Zie voor de hele review de pagina van ToddleCake :

Review: sterrenmaaltijden van Babe

Bestellen