De mensen achter Babe

Als ouder wil je de beste start voor jouw kind. Waarbij het de wereld leert ontdekken met pure voeding, vol van belangrijke voedingsstoffen en rijke smaken. Voeding die zorgt voor optimale groei en verfijnde smaakontwikkeling. Wij ook. Daarom brachten we passie voor koken, diepgaande foodtechnologie en culinaire kennis samen in Babe: 100% biologische babyvoeding van culinaire kwaliteit.

chef jasmine kitchen babe baby foos

De Smaakmaker

CEO & Executive Chef

Jasmine Azadbari ontdekte haar liefde voor koken op een krukje in de keuken, waar ze als klein meisje haar moeder hielp met de bereiding van feestmalen voor de hele familie. Met haar Perzische achtergrond groeide ze op in een cultuur waarin eten symbool staat voor genieten. Genieten van tafels vol slowfood, salades, verse kruiden en groenten van het land, maar ook van het samenzijn, delen en verbinden.

Lees meer

Redenen om van ons te houden

 1. Healthy kids, happy family

 2. De beste kwaliteit voeding met originele en smakelijke variaties voor elke leeftijdsgroep

 3. Ouders het gemak en gevoel te laten ervaren goed voor hun kinderen te zorgen. Door gevarieerde voeding die de groei en ontwikkeling optimaliseert

 4. Werken aan duurzaamheid binnen de genen van onze organisatie en een vereiste aan onze leveranciers

 5. Oprechte en transparante communicatie.

Grow better together

De Ondernemersfamilie

Producent

De familie Kesbeke wordt gedreven door innovatie. Het familiebedrijf uit Amsterdam, beroemd geworden door de tafelzuren, werkt elke dag aan het slimmer, duurzamer en verantwoorder produceren van voedingsmiddelen. Met nieuwe technieken en duurzame materialen. Als enthousiaste partner van Babe zorgen ze voor de productie van onze houdbare, gezonde, 100% biologische en culinaire babyvoeding. Een productie waarin een optimale balans is tussen People, Planet en Profit en waarmee we samen werken aan een goede toekomst voor de volgende generaties.

De Voedingstechnoloog

Scienta Nova – IJsbrand Velzeboer

Voor Babe staat de voedzaamheid en veiligheid van babyvoeding voorop. Voedingstechnoloog IJsbrand Velzeboer leerde ons dat de producten van Babe een milde hittebehandeling ondergaan, in de vorm van milde pasteurisatie bij 75 tot 80 graden °C . Hierdoor blijven de verse eigenschappen en natuurlijke voedingswaarden intact.

De vitamines worden nauwelijks afgebroken en er vindt geen verbranding plaats van bijvoorbeeld eiwitten, wat allergische reacties kan veroorzaken. Dit is wel het geval bij potjes waarvan de inhoud gesteriliseerd wordt bij 127 graden °C of hoger. Zo biedt Babe grote voordelen ten opzichte van andere babyvoeding. Integer, gezond en veilig.

Vlinderbehang

Reasons to love us

 1. Healthy kids, happy family

 2. De beste kwaliteit voeding met originele en smakelijke variaties voor elke leeftijdsgroep. Kindervoeding mag lekker smaken!

 3. Goed voor je kinderen zorgen wordt makkelijk. Met uitgebalanceerde voeding die de groei en ontwikkeling optimaal ondersteunt.

 4. Kinderen beleven plezier aan het proeven van eten én ontwikkelen hun smaak optimaal. Proef gerust mee voordat je de maaltijd serveert.

 5. Babe werkt aan duurzaamheid binnen alle aspecten van het bedrijf. Met strenge eisen aan partners en leveranciers. Onze verpakking is recyclebaar en gebruik van plastic is bij ons verboden.

 6. Oprechte en transparante communicatie.

Bestellen