Babe wint Baby Innovation Award voor beste babyvoeding 2022

Amsterdam, 9 mei 2022 – Hoera! Babe pure baby food is door de vakjury van de Baby Innovation Award verkiezing in de categorie Feeding gekozen tot beste babyvoeding van 2022. Een bevestiging dat onze Babe maaltijdpotjes, gezond, innovatief en heerlijk zijn.

Wij willen allemaal veilig en gezond onze kinderen laten opgroeien. Op het gebied van voeding is er helaas nog veel te overwinnen om dit echt te bereiken. Daar willen wij van Babe ons voor inzetten door de lancering van onze gezonde maaltijdpotjes. Eindelijk een potje dat echt gezond is!

Wat is er nu zo innovatief aan kan je jezelf afvragen? Eigenlijk is dat helemaal niet zo moet ik eerlijk bekennen…….want het is al duizenden jaren oud!

Voor het receptuur ben ik teruggegaan naar de eeuwenoude keukens van onder andere Perzië, waar mijn wortels liggen. Ik heb boeken van de 16e eeuw bestudeerd en daar ontdekt hoe je een verse maaltijd bereid en hoe je deze lang kunt bewaren op een natuurlijke manier. Ook de combinaties van de beste groenten en kruiden om zo de groei van baby’s te ondersteunen zijn gebruikt.

Zo hoeven we het voedsel niet te belasten met allerlei toevoegingen of in te vriezen wat zeker niet duurzaam is.

We gaan zoveel mogelijk culinaire helden creëren die alles proeven en veel gezonde hapjes lusten!

Veel liefs,

Chef Jasmine

Bestellen