Babe is genomineerd voor de Baby Innovation Award in de categorieën Feeding en Green.

Stem op ons en help ons winnen! Je kunt je stem uitbrengen via deze link: https://babyinnovationaward.nl/verkiezing-2022/stemmen/

“Eten moet voor ieder kind een feestje zijn.”

Babe pure baby food is voor ons een symbool van genieten. Van de smaken maar ook van het samenzijn, het plezier en de verbinding. Het is onze missie om met Babe de juiste bouwstoffen aan onze kinderen mee te geven zodat ze hun volle potentieel kunnen ontwikkelen.

Als ouder wil je geen smaakloze potjes geven aan je kinderen. Je wil uiteraard dat je kinderen gezonde eetgewoonten krijgen. Een kind wil proeven, ruiken en voelen wat ze eet. Door het gebruik van milde verse kruiden en specerijen dragen we bij aan de ontwikkeling van het gehemelte van baby’s. Bovendien leren ze zo nieuwe smaken ontdekken. De smaken van Babe bevatten massa`s voedingswaarden en geen lege calorieën. Alleen maar de beste biologische ingrediënten en geen toegevoegde zetmeel, kleur of smaakstoffen, zout of toegevoegde suikers. Dat zullen we nooit accepteren in de maaltijdpotjes voor onze Babe kinderen. Na jarenlang onderzoek is het gelukt om de beste biologische ingrediënten te verwerken in een maaltijd potje en dit houdbaar te maken met een oeroude natuurlijke conserveringsmethode. De houdbaarheid borgen we door een unieke aansturing met de beste Italiaanse biologische citroensap in combinatie met stomen van onze maaltijden en milde verhitting door middel van pasteurisatie. Een groot voordeel hiervan is dat je de voeding niet hoeft te koelen bij transport, in de winkel en thuis. Wij geven om de gezondheid van al onze baby`s want zij zijn de volgende generatie en ze hebben recht op de beste start.

Dat Babe innovatief is op het gebied van babyvoeding is snel opgemerkt door experts en deskundigen in de baby wereld. Babe is direct beloond met 2 belangrijke Baby Innovation Award categorieën, voor voeding (Feeding) en duurzame, groene onderneming (Green). Reden voor deze nominaties is het innovatieve karakter van de babyvoeding die Babe pure baby food zo kenmerkt. Zo is  gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit biologische groente, fruit, peulvruchten, zaden, kruiden en specerijen die Babe als superfoods onder de aandacht wil brengen.

Het oordeel van de vakjury van Baby Innovation Award was dan ook een aangename bevestiging. “Gepasteuriseerde, biologische, plantaardige babyvoeding die wel 12 maanden houdbaar is. Bijzondere combinatie van smaken die proeven als een gezonde smoothie” vindt de vakjury. Het traject om een Award te winnen bestaat uit een publieksdeel en een beoordeling van de vakmensen.

Help Babe om te winnen!

Hoewel we enorm blij zijn met de Feeding en Green nominaties, willen wij de Consumer award natuurlijk ook graag in de wacht slepen. Als bewuste mama en papa kunnen jullie als ouder/consument online stemmen voor de Consumer Award. Wij zijn super blij met jullie als betrokken ouder. Vind je ook dat Babe deze award verdient? Stem dan via deze link:

https://babyinnovationaward.nl/verkiezing-2022/stemmen/

Dank voor het vertrouwen en jullie betrokkenheid. Babe is er voor iedereen!

De Consumer award zal worden uitgereikt op zaterdagmiddag 14 mei 2022 om 16:00 uur door de organisatie van de Negenmaandenbeurs op het Baby Innovatieplein.

            

Bestellen